KARŞIYAKA BELEDİYE MECLİSİ’NDE SEÇİM MESAİSİ
Karşıyaka Belediye Meclisi Temmuz Ayı Olağan Toplantısı Birinci Birleşimi, Zübeyde Hanım Nikahevi’nde gerçekleştirildi. Koronavirüs tedbirlerine uygun olarak düzenlenen toplantıda; encümen üyeleri ile ihtisas komisyonları seçimi yapıldı.
Yayınlanma :
02.07.2020 12:59
Güncelleme :
02.07.2020 12:59


Encümen üyeliklerine Murat Aydın, Muzaffer Karayılanoğlu ve Saadet Çağlın seçilirken; 18 ayrı komisyon için de 5’er üye seçildi. Komisyonlar bu ay içerisinde başkan ve başkan yardımcılarını da belirleyecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Encümen ve komisyon üyelerimize başarılar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya, Karşıyakamızın sorun ve ihtiyaçlarına birlikte çözüm üretmeye devam edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: