Göztepe’de Berkan pes etmiyor
Geçen sezon Traore’nin yedeği olarak transfer edilen ve Traore sakatlandıktan sonra formayı sırtına geçiren Berkan, bu sezon da takımın değişmezleri arasında kendine yer buldu.
Yayınlanma :
08.10.2019 12:49
Güncelleme :
08.10.2019 12:49


Leo’yu kesti
Sezonun bitmesinin ardından Traore ve Lumor’un sona eren sözleşmelerini uzatmayan Göztepe, Berkan Emir’i ise takımda tutma kararı aldı. Sol beke Leo transfer edilirken, Teknik Direktör Tamer Tuna ilk 2 haftada formayı Fransız oyuncuya verdi. Süper Lig’in ilk iki haftasında süre alamayan deneyimli oyuncu buna rağmen pes etmedi ve 3. haftada oynanan Denizlispor maçıyla birlikte yeniden formayı sırtına geçirdi. Hem idmanlarda hem de müsabakalarda gösterdiği performansla Teknik Direktör Tamer Tuna’nın gözüne giren deneyimli futbolcu, son 5 lig maçında 90 dakika süre almayı başardı. Deneyimli solak bu karşılaşmalarda 1 gol ve 1 asist yapma başarısı da gösterdi. Berkan, 6. haftada oynanan Gazişehir maçında rakip ağları havalandıran isim olmuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: