Diyarbakır'da, DEM Parti yönetimindeki belediyelerde görev yapan 532 işçiye, sözleşme sürelerinin sona ermesinin ardından işten çıkarılma tebligatı gönderildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı konuyla ilgili gerekli incelemelerin yapılması için müfettiş görevlendirdi.
Bakanlıktan, Diyarbakır'daki işten çıkarmalara inceleme
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Diyarbakır'da DEM Parti'li belediyelerde çalışan 532 kişiye işten çıkarılma tebligatı gönderilmesiyle ilgili gerekli incelemelerin yapılması için müfettiş görevlendirdi.
Yayınlanma :
05.12.2024 12:44
Güncelleme :
05.12.2024 12:44
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: