15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ URLA’DA ANILDI
15 Temmuz Şehitleri düzenlenen anma programı ile Urla’ da anıldı. 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişiminin dördüncü yıl dönümünde Urla’da anma programları Şehitliğe çelenk sunumu ile başladı.
Yayınlanma :
15.07.2020 15:44
Güncelleme :
15.07.2020 15:44


Yıldıztepe Şehitliğin’de gerçekleşen anma törenine, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Önder Can, Garnizon Komutanı Albay Şevket Üntaç Ekim, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Adem Aydoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Güray Aksüt, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda Başkanları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Şehit kabirlerine çiçekler bırakıldı. Ardından ise tüm Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak dualar edildi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tören programı bu akşam saat 20.00’de Urla Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecektir.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: