ZEYBEKCİ: ŞARAP HARAMDIR
Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye konuşan Nihat Zeybekci, şarapla ilgili son noktayı koydu.
Yayınlanma :
19.02.2019 10:10
Güncelleme :
19.02.2019 10:10


İŞTE SELVİ'NİN YAZISINDAN O BÖLÜM:
Nihat Zeybekci’nin şarapla ilgili açıklamaları muhafazakâr bazı kesimler tarafından eleştiri konusu olmuştu. Onu hatırlatıyorum. “Biz hükümet olarak bağcılığı, şarap ihracatını destekliyoruz. Yurtdışı fuarlarına katıldıklarında destek veriyoruz. Şarap haramdır. Ama belediye başkan adayı olarak benim böyle bir tartışmaya girmem doğru olmaz.
İzmir’de bir marka çalışması olduğunda bunu desteklemem mümkündür. Ben lafını evirip çeviren bir adam değilim. İçimden geçenleri söyledim. Kimse kimseye dini terbiye vermeye kalkışmasın” diyor. Peki Nihat Zeybekci’nin İzmir için projeleri neler? İzmir’in sorunlara çözüm öneren projeleri var ama onları yazarsam yerim yetmez. İzmir’de nabız tutmaya devam edip, benzer bir söyleşiyi CHP adayı Tunç Soyer’le de yapmayı arzu ediyorum.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: