Kaza 10.00 sıralarında Kandıra sapağında meydana geldi 41 FZ 290 plakalı Fiat marka hafifi ticari araç ile 41 HO 5615 plakalı özel halk otobüsü çarpıştı. Meydana gelen kazada hafif ticari araç sürücüsü yaralandı. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, yaralıya müdahale etmek yerine kazayı haberleştirmek isteyen basın mensubuna, kurum kartını göstermesine rağmen “Çekemezsin” diyerek keyfi uygulamada bulundu. Yerdeki yaralıyı tedavi etmek yerine basın mensubunun görevine engel olan sağlık görevilisi, vatandaşları da provake etmeye çalıştı. Sağlıkçının tepkisi üzerine, olay yerinde kazayla alakası olamayan vatandaşları çıkarmayan trafik polisleri, "Trafiğe engel oluyorsun" diyerek basın mensubu ile uğraştı. Polis ekiplerinin kaza sonrasında güvenlik önlemi almaması da dikkat çekti.
Yerdeki yaralıyı bırakıp, görevini yapan basın mensubuna engel oldular
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde hafif ticari araç ile özel halk otobüsünün çarpışması neticesinde meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kaza yerinde polis ve sağlık ekibi, yaralıya müdahale etmeyi bırakıp olayı haberleştirmek isteyen basın mensubuna, engel oldu.
Yayınlanma :
06.09.2024 12:37
Güncelleme :
06.09.2024 12:37
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: