'VERDİĞİMİZ SÖZLERİ TUTUYORUZ'
Roman Vatandaşlara Yönelik Strateji Belgesi İkinci Aşama Eylem Planı Cumhurbaşkanlığı genelgesi Resmi Gazete’de yayımlandı. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, çalışmalara hız vereceklerinin altını çizdi.
Yayınlanma :
11.12.2019 12:04
Güncelleme :
11.12.2019 12:04


“Genelge hayırlı olsun”
Bekle, bu kapsamda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eylem planında yer alan ve eylem planı ile sorunların çözümüne yönelik önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirtti. Romanlar adına yapılan tüm çalışmaların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleştiğini vurgulayan Bekle, “Söz konusu eylem planının ilgili tüm paydaşlar tarafından uygulamaya konulacağını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eylem planının uygulanmasında ilgili bakanlıklar ile kurum ve kuruluşlarca azami gayret gösterileceğini belirterek, ihtiyaç duyulacak her türlü destek ve yardım sağlanacağını açıkladı. Yürürlüğe giren genelge hayırlı olsun. Başbakanlığı döneminden itibaren bizim yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Roman vatandaşlarımız adına teşekkür ederim” diye konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: