Urla Belediyespor şampiyonluk sevinci yaşadı
32 takımın katılımı ile bu yıl 9. kez düzenlenen Altınordu Felsefe Kardeşliği Futbol Turnuvası'nda Urla Belediyespor U12 ekibi şampiyonluk kupasını kaldırdı.
Yayınlanma :
25.01.2023 17:56
Güncelleme :
25.01.2023 17:56


Urla Belediyespor U12 Futbol Takımı, kendi yaş grubunda Sakarya Gücü futbol takımını penaltılarla yenerek Altınordu Felsefe Kardeşliği Futbol Turnuvasında şampiyon oldu. Final maçını izleyen Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın elinden şampiyonluk kupasını alan minikler ve antrenörler büyük sevinç yaşadı. Minikler kazandıkları kupayı Urla Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç'a getirdi. Şampiyon futbolcularla Urla Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı çektiren Dayanç, "Spora ve sporcuya desteğimiz devam edecek. İzmir'in en iyi alt yapısı bizde, şampiyonlarımızı canı gönülden kutluyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: