TÜGVA'YA AİT BİNADA YANGIN ÇIKTI
İzmir’in Aliağa ilçesinde Türkiye Gençlik Vakfına (TÜGVA) ait binada çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.
Yayınlanma :
02.02.2022 09:59
Güncelleme :
02.02.2022 10:42


Yangın, gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle Kazım Dirik Mahallesi, 377 Sokak'ta bulunan Türkiye Gençlik Vakfı Aliağa Temsilciliği'nin tadilat aşamasında bulunan binasında çıktı. Binadan alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederken polis ekipleri de bina çevresinde güvenlik önlemleri aldı.
Yangın, binanın diğer katlarına sıçramadan söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: