TORBALI'DA DEVELER BOY GÖSTERDİ
12. Geleneksel Deve Güreşi Festivali öncesi programa katılacak develer kortej yürüyüşü yaptı.
Yayınlanma :
02.02.2020 10:13
Güncelleme :
02.02.2020 10:13


Torbalı Belediyesi, 4 yıl aradan sonra 12. kez Geleneksel Deve Güreşi Festivaline ev sahipliği yapacak. Özbey Arenasında düzenlenecek olan festival öncesi ise bir kortej yürüyüşü düzenlendi. Torbalı Belediyesi yanındaki otoparkta toplanan güreşçi develer, sahipleriyle Kazım Dirik Caddesi ve Sadık İleri Bulvarı boyunca yürüdü. Torbalı Belediyesi Mehteran Takımının da renk kattığı korteje vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.
Öte yandan, 2 Şubat 2020 (yarın) Ege, Akdeniz ve Marmara bölgelerinden gelen onlarca güreşçi devenin katılacağı festival için tüm hazırlıklar tamamlandı. Özbey Mahallesi'nde bulunan Arena'da gerçekleşecek festivalin komite başkanlığını ise Mehmet Kurt'un üstleneceği ifade edildi. Dereceye girenlerin kupa alacağı festivalde ayrıca, belediye tarafından 50 stant kuruldu. Bu stantlarda da yöresel ürünlerin satışının gerçekleşeceği aktarıldı.
İzmir merkezden ve kent içinden alana ücretsiz ulaşımın sağlanması içinse İZBAN'ın Tepeköy istasyonu ile Torbalı Belediye Meydanından ücretsiz servislerin planlandığı açıklandı
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: