İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, kente taksi ile uyuşturucu getirileceği bilgisi üzerine harekete geçti. Plakası ve sürücüsü tespit edilen taksi, Organize Sanayi Bölgesi mevkisinde durduruldu. Takside narkotik köpeği 'Thor' ile yapılan aramada, araca gizlenmiş 300 gram metamfetamin, 6,03 gram bonzai ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirdi. Gözaltına alınan İ.M.A., Kütahya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.
Taksiye gizlenen uyuşturucuyu narkotik köpeği 'Thor' buldu
Kütahya'da taksiye gizlenerek kente getirilen 300 gram metamfetamin ile 6,03 gram bonzai, narkotik köpeği 'Thor' tarafından bulundu. Sürücü İ.M.A., gözaltına alındı.
Yayınlanma :
04.10.2023 11:51
Güncelleme :
04.10.2023 11:51
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: