SOCAR TÜRKİYE'YE ÜST DÜZEY İKİ ATAMA
1 Kasım 2019 itibarıyla entegrasyon sürecini tamamlayan SOCAR Türkiye’de iki yeni başkanlık oluşturuldu. SOCAR Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi Başkanlığı görevine Anar Mammadov, SOCAR Türkiye Operasyonel Mükemmelik Başkanlığı görevine de Mesut İlter getirildi.
Yayınlanma :
02.11.2019 14:51
Güncelleme :
02.11.2019 14:53


SOCAR Türkiye’deki tüm üretim faaliyetlerinin verimliliğinden sorumlu olacak bir diğer başkanlık da ‘operasyonel mükemmellik’ modeli için oluşturuldu. Sürdürülebilir başarıda, iş gücü süreçleri ve teknolojiyi etkin kullanma kabiliyetine sahip; yöneticiden, ürünü üretene kadar her kesimi kapsayan operasyonel mükemmellik modelini tüm şirketlerine taşıyan SOCAR Türkiye, bu çerçevedeki çalışmaları SOCAR Türkiye Operasyonel Mükemmellik Başkanlığı adı altında yürütme kararı aldı. Daha önce STAR Rafineri’nin Genel Müdürü olan Mesut İlter, SOCAR Türkiye Operasyonel Mükemmellik Başkanı olarak atandı.
Anar Mammadov ve Mesut İlter’in yeni atamalarının yanı sıra Petkim Genel Müdürlüğü ve STAR Rafineri Genel Müdürlüğü görevleri de devam edecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: