Şehidin ismi mezun olduğu lisede yaşayacak
İzmir'in Bergama ilçesindeki bir liseye, okulun mezunu olan şehit Jandarma Astsubay Çavuş Ömer Yiğit Ulus'un (28) ismi verildi.
Yayınlanma :
09.02.2019 15:11
Güncelleme :
09.02.2019 18:13


Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin dünkü (cuma) ziyaretinde, okulun yeni isminin yer aldığı pano asıldı. Bakan Pakdemirli, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kiraz, şehidin babası Yücel Ulus, annesi Şükran Ulus, kardeşi Jandarma Astsubay Çavuş Çağrı Ulus ve vatandaşlar programa katıldı. (DHA)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: