Doğanbey Ürkmez Bölge Amirliği yerleşkesinde gerçekleştirilen sınav, 9-10 Mayıs Cuma ve Cumartesi günleri yoğun ve zorlu kriterler altında uygulamalı olarak yapıldı.
AFAD Akreditasyon süreci, ekiplerin afet anında görev alabilmesi için gerekli teknik yeterliliğe, ekipman donanımına ve operasyonel kabiliyete sahip olup olmadığını ölçmeyi amaçlıyor.
SAK ekibi sınavda üstün başarı göstererek İzmir genelinde bu akreditasyonu alan ikinci belediye arama kurtarma ekibi olarak önemli bir başarıya imza attı.
Belediye Başkanı İsmail Yetişkin “Seferihisar Belediyesi olarak, afetlere hazırlıklı bir kent oluşturma yolunda attığımız bu önemli adımda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Yorumlar
Kalan Karakter: