Rusya'da uçak kaçırma girişimi
Rusya'nın Surgut kentinden Moskova'ya giden uçağın bir kişi tarafından Afganistan'a kaçırılma girişiminde bulunulduğu bildirildi.
Yayınlanma :
22.01.2019 14:58
Güncelleme :
22.01.2019 14:58


Rus basınında yer alan bilgilere göre, silahlı bir yolcu yerel saat ile 14.55’te kalkış yapan ve Surgut-Moskova seferini yapan Aeroflot firmasına ait SU1515 sefer sayılı uçağın Afganistan’a gitmesini istedi.
Moskova’da Şeremetyevo Havaaalanı’na inmesi gereken uçağın bu olay üzerine Hantı-Mansiysk’teki havaalanına acil iniş yaptığı kaydedildi.
Uçağı kaçırmak isteyen kişi gözaltına alındı.
Konuyla ilgili yetkililerden henüz resmi açıklama yapılmadı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: