'Pandemi çocuklarda alerji şikayetlerini artırıyor'
Salgın döneminde evde geçirilen zamanda hane temizliğinin her zamankinden daha önemli olduğunu söyleyen Dr.Ahmet Yıldırım özellikle alerjik bünyeli çocuklar için evin sık sık havalandırılması ve tozu suya çeken temizlik robotlarıyla temizlenmesi gerektiğini vurguladı.
Yayınlanma :
16.02.2021 16:46
Güncelleme :
16.02.2021 16:55


Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Yıldırım, çocukların neredeyse tüm günü evde geçirdikleri pandemi döneminde alerji şikayetlerinin arttığını söyledi. Ev temizliğinin her zamankinden daha önemli olduğunu söyleyen Dr.Ahmet Yıldırım özellikle alerjik bünyeli çocuklar için evin sık sık havalandırılması ve tozu suya çeken temizlik robotlarıyla temizlenmesi gerektiğinin altını çizdi.“Odayı havalandırın, evi düzenli olarak temizleyin”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: