Öğrencilere etek boyu ölçümüne soruşturma
Siirt Kurtalan Anadolu Lisesi'nde kız öğrencilere hakaret ederek etek ve pantolon boyu ölçümü yaptığı iddia edilen okul müdürü hakkında inceleme ve soruşturma başlatıldı.
Yayınlanma :
06.12.2019 12:53
Güncelleme :
06.12.2019 12:53


Yaşanan olay bir sosyal medya paylaşımıyla çıkmıştı. Ses kaydında okul müdürü Fersende Karataş'ın etek ve pantolon boyları ile ilgili sözleri ve hakaretleri yer alıyor.
Konunun sosyal medyada yayılmasının ardından Siirt Valiliği “psikolojik şiddet uygulandığı ve hakaret edildiği” iddiasıyla ilgili soruşturma başlatıldığını açıkladı.
Milli Eğitim Bakanlığı da okul müdürü hakkında soruşturma başlatıldığını bildirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: