MİLLET İTTİFAKI BUCA’DA “TEK YÜREK”
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Millet İttifakı ortağı İYİ Parti’nin Buca İlçe Başkanlığı’nda partililerle bir araya geldi. İYİ Parti Buca İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun’un “tek yürek” çağrısı yaptığı toplantıda Erhan Kılıç, “31 Mart akşamı seçim haritasındaki ampulleri söndürüp, CHP’nin altı okunu, İYİ Parti’nin güneşini orada göreceğiz” dedi.
Yayınlanma :
28.02.2019 15:34
Güncelleme :
28.02.2019 15:34


TEK YUMRUK, TEK YÜREK
İyi Parti olarak Erhan Kılıç’a tam destek veren İYİ Parti İlçe Başkanı Gamze Bilgen Torun, “Sağ ve sol partiler olarak bir arada olabiliyorsak, CHP’li bir belediye başkan adayının ziyaretine tüm üyelerimiz heyecanla katılım sağlıyorsa işte bu iş olmuştur. Tüm üyelerimiz Millet İttifakı adayı Erhan Kılıç’ın arkasında sahaya çıkmaya hazır. Yapacağımız tek şey tek yürek olmaktır. Bizlerin Türkiye demokrasisini yeniden inşa edebilmek için sorumluluğumuz var. Hepimizin derdi ortaksa biz kimseyi kimliği, inancı, ideolojisi sebebiyle dışlayamayız. Bayrağına, Ata’sına, toprağına ihanet eden biri olmadığı sürece herkesin başımızın üzerinde yeri var. Bu ittifak da çok başarılı olacak. 1 Nisan sabahı haritada çok fazla şey değişecek. Sağ ve sol partiler olarak bir arada olabiliyorsak, CHP’li bir belediye başkan adayının ziyaretine tüm üyelerimiz heyecanla katılım sağlıyorsa işte bu iş olmuştur. Benim tek isteğim buydu ve sağ olsunlar tüm üyelerimiz de Millet İttifakı adayı Erhan Kılıç’ın arkasında sahaya çıkmaya hazır. Bu ittifak Türkiye genelinde başarıya ulaşmıştır bunu şimdiden söyleyebilirim. Yapacağımız tek şey, alanlarda tek yürek, tem yumruk olarak sanki kendi adayımız çıkmış gibi çalışmaktır” dedi.
REKOR OYLA KAZANACAĞIZ
Bilgen’in ardından partililere seslenen Erhan Kılıç, Buca ile ilgili yol haritasını partililere aktardı. Partililerin sorularını yanıtlayan Erhan Kılıç, “Millet İttifakı’nın ülkemiz için hayırlısı olacağını düşünüyorum.Yerel seçimleri, 2023’e giden süreçte Türkiye demokrasisini yeniden kurabilmenin ve parlamenter sisteme dönebilmenin ilk adımı olarak görüyorum. İttifakın yereldeki başarısı genele de yansıyacaktır. İttifaklar kolay kurulmaz. Bizim ortak değerlerimiz var ve önemli olan asgari müştereklerde buluşabilmektir. Bizim asgari müştereklerimiz bayrağımız, vatanımız ve Ata’mızdır. Bu değerler bizi birbirimize bağlıyor. Buca’da sahaya çıktık ve her iki örgütünde tecrübelerinden, enerjilerinden yararlanarak rekor oyla bu seçimleri kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
31 MART’TA AMPULLERİ SÖNDÜRECEĞİZ
Türkiye’de birçok sorunun olduğunu ve bunların çözümü noktasında ittifaka ihtiyaç olduğunu belirten Kılıç, “Birlikte omuz omuza ve ortak akılla çalışarak, 31 Mart akşamı seçim haritasındaki ampulleri söndürüp, CHP’nin altı okunu, İYİ Parti’nin güneşini orada göreceğiz. Şuanda Buca’da koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Tüm içtenliğimle söylüyorum Buca’da minimum 50 bin oy fark istiyoruz, bunu gerçekleştirebilecek güce sahibiz. Buna inanırsak ve mahalle mahalle çalışırsak başarabiliriz” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: