MHP İZMİR İL BAŞKANI ŞAHİN’DEN ‘15 TEMMUZ’ MESAJI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla bir açıklama yaptı
Yayınlanma :
14.07.2020 15:34
Güncelleme :
14.07.2020 15:34


Tarihimizin en büyük ihanetlerinden biri olan FETÖ ihanetinin 4. yılında, bulunduğumuz yerden geriye ve ileriye baktığımızda çok şeylerin değiştiğini görüyoruz, diyen MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebiyle bir açıklama yaptı. Şahin yaptığı açıklamada, “ihanetin ağalarını parçaladık, varlığımıza, dirliğimize, birliğimize ve geleceğimize göz dikenleri yerle yeksan ettik. Tüm mukaddesatımızı batının vahşi emellerine peşkeş çeken hainleri milli irademizle ezdik, geçtik. Artık duracak değiliz” sözleriyle sürdürdü.
İhaneti Parçalamaya Muktediriz
Şahin, Geçtiğimiz yüzyılda kutsal vatan topraklarımızı işgal edenlerin bu yüzyıldaki maşası alçak FETÖ yapılanmasının ihanet ağlarını her zaman parçalamaya muktedir olduklarını da sözlerine ekledi. Şahin, “Emperyalizmin talimatlı uşakları FETÖ terör örgütü 15 Temmuz’ da kalkıştığı ihanet darbesinde Türk milletinin ayakları altında kendisi ezilmiştir. Türk Milletinin silahlarını Türk Milletine çevirenler, Türk Milletinin kalbi TBMM’ye uçaklarla saldıranlar, evlatlarını katledenler ve vahşetlerini her alana yayanlar şunu bilsinler ki, 15 Temmuz da verdiğimiz milli cevap şimdi çok daha şiddetli bir şekilde hazır beklemektedir. Biz onların ihanet ağını her zaman parçalamaya muktediriz." dedi.
15 Temmuz Şahlanış Günümüzdür
Şahin, "Türk Milletinin yerden kaldırarak 15 Temmuz’da tekrar yükselttiği Türklük Bayrağı şimdi sonsuzluğa doğru dalgalanmaktadır. Bu yükselişi ve bu kutlu yürüyüşü artık hiç kimse engelleyemez. Küresel Sömürgecilerin bütün ihanet planları bozulmuş, Türk Milleti bir ve bütün olarak ayağa kalkmıştır. Onlara 100 yıl önce ne cevap verdiysek yüz yıl sonra 15 Temmuz’da da aynı cevabı verdik. İşte 15 Temmuz ihanete karşı tek yürek olmuş Türk Milletinin şahlanış günüdür. 15 Temmuz hapsedilmek ve yok edilmek istenen Türklüğün zincirlerini kırdığı gündür. 15 Temmuz varlık mücadelemizi kazandığımız zafer günümüzdür.
Dört yıl sonra bugün tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimi sunuyorum. Allah bir daha bize böyle bir gün yaşatmasın diyor, 15 Temmuz’un anlamını bugünümüze ve yarınımıza emanet ediyorum.” Diyerek açıklamasını tamamladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: