TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Menemen FK, 13. hafta mücadelesinde yarın Sarıyer ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka Menemen İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekip Menemen FK, 15 puanla ligde 9. sırada yer alırken, konuk ekip Sarıyer ise 13 puanla 11. sırada bulunuyor. İki takımın da üst sıralara yaklaşmak için mutlak galibiyet hedefiyle çıkacağı karşılaşmada Menemen FK, bu karşılaşmayı kazanarak arka arkaya ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.
Öte yandan bu zorlu karşılaşmayı Karabük bölgesinden Taner Tuncer yönetecek. Tuncer’in yardımcılıklarını ise Serdar Osman Akarsu, Oğuzhan Kocaçoban yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Evren Aydoğan olacak.
Menemen FK, seri peşinde
Menemen FK, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’taki 13. hafta mücadelesinde yarın Sarıyer’i konuk edecek. İzmir temsilcisi, rakibini mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini elde etmek istiyor.
Yayınlanma :
10.11.2023 13:02
Güncelleme :
10.11.2023 13:02


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: