Kuraya girecek olan hacı adaylarına e-Devlet şifresi uyarısı
2020 yılı Hac kuraları 9 Ocak Perşembe günü çekiliyor. Kurada Hac kayıt hakkı elde eden hacı adaylarının 13 Ocak Pazartesi sabahı kesin kayıtlarını yaptırabilmeleri için muhakkak e-devlet şifresi almış olmaları gerektiği bildirildi.
Yayınlanma :
02.01.2020 12:41
Güncelleme :
02.01.2020 12:41


Tekrar tekrar hatırlatmakta fayda var, 9 Ocak 2020 Perşembe günü kuraya girecek hacı adaylarının,13 Ocak 2020 Pazartesi günü kesin kayıt yaptırabilmeleri için e-devlet şifrelerini PTT şubelerinden önceden temin etmeleri çok iyi olacaktır. Kuranın çekileceği Perşembe gününden sonra e-Devlet şifresi almaları için sadece bir mesai günü Cuma günü olduğu için, hacı adaylarının sıkıntı yaşamaması ve PTT şubelerinde yoğunluk oluşmaması için 9 Ocak 2020 Perşembe gününden önce e-Devlet şifrelerini almaları tavsiye edilmektedir. Hac kurasına girecek olan tüm Hacı adaylarına hayırlısı olmasını temenni ederiz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: