Korkunç cinayetin katil zanlısı suçunu itiraf etti
Trabzon’da bir aracın içerisinde önce vurulan sonra araçla birlikte yakılan kişinin katil zanlısı suçunu itiraf etti. Yomra ilçesi Gülyurdu Mahallesi'nde önceki gece meydana gelen olayda, Soner Taşkın (36) bir aracın içerisinde silahla vurulduktan sonra araçla birlikte ateşe verilmiş ve yaşamını kaybetmişti.
Yayınlanma :
06.05.2020 09:26
Güncelleme :
06.05.2020 09:26
Edinilen bilgiye göre, olay gecesi Soner Taşkın'ın önce Neşat A. (43) ile buluşup sonrasında araçla Önder T.'yi aldıkları ve Yomra'nın Gülyurdu Mahallesi'ne çıktıkları ve burada çıkan tartışmanın ardından Önder T.'nin belinden çıkardığı silahla Soner Taşkın'ı vurduğu, daha sonra araçtan çıkarak kapıları kilitleyip aracı ateşe verdiği bilgilerine ulaşıldı.
Önder T.'nin tanık bırakmamak için Neşat A.'yı da öldürmeye çalıştığı ancak başaramadığı ve arkasından birkaç el ateş ettiği belirtildi. Alacak verecek meselesi nedeniyle Soner T.'yi öldürdüğü gerekçesiyle jandarmadaki gözaltı süreci devam eden Önder T., işlemlerinin tamamlanmasının ardından Trabzon Adliyesi'ne sevk edilecek. Savcılığın olayla ilgili soruşturması sürüyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: