Bayramiç ilçesine bağlı Çırpılar ile Evciler köylerinin Uzunoluk ve Kobaklı mevkileri arasında kalan kesiminde dün saat 23.00 sıralarında yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın, kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine bölgeye Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait çok sayıda arazöz, dozer, ilk müdahale aracı ve orman personeli yönlendirildi. Çevre illerden de bölgeye takviye ekipler sevk edildi.
12 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI
Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde, dün saat 23.00 sıralarında, Çırpılar ile Evciler köylerinin Uzunoluk ve Kobaklı arasında kalan kesiminde çıkan örtü yangını; Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı 60 arazöz, 2 dozer ve 5 itfaiye aracı ile 300 kişilik personelin 12 saatlik müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangında ilk belirlemelere göre, 80 hektarlık alan zarar gördü. Bölgede soğutma çalışmaları sürdürülüyor.
Kaz Dağları'ndaki örtü yangını kontrol altında
Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde Kaz Dağları'nda dün gece çıkan örtü yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.
Yayınlanma :
10.01.2023 11:12
Güncelleme :
10.01.2023 11:12


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: