KARŞIYAKALI KADINLAR AİKİDO ÖĞRENİYOR
Karşıyaka Belediyesi, kadınları ‘Japon disiplin sanatı aikido’ ile tanıştırmak amacıyla ücretsiz eğitimler düzenliyor. ‘Aikido bilmeyen kadın kalmasın’ sloganıyla gerçekleştirilen eğitimlere, hiçbir şart aranmadan, dileyen her kadın katılabiliyor.
Yayınlanma :
05.10.2019 10:02
Güncelleme :
05.10.2019 11:37


SAVUNMA SANATI
Kursun eğitmeni olan Japonya Aikikai ve Türkiye Wushu Federasyonu Aikido Resmi Antrenörü Engin Ergin “Aikido, her yaştan kadınların çok rahatlıkla öğrenebildiği bir savunma sanatı. Hayat ve evren ile uyumlu olma yolunda önemli kazanımlar sağlıyor. Kadınlar aikido sayesinde, günümüzde giderek artış gösteren şiddet olayları karşısında da kendilerini koruma becerilerine sahip oluyor. Bu sanatın inceliklerini öğrenmek kadınları kursumuza bekliyoruz” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: