Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 15.30 sıralarında Kiraz’daki kapalı pazar alanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alışveriş yapan hamile D.O. ile bebek arabasındaki çocuğu, kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden koparak savrulan şemsiyenin altında kaldı. Pazar esnafının yardımıyla şemsiye kaldırılırken, D.O.'nun baygın halde olduğu fark edildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan anne ve çocuğu, ambulansla önce Kiraz Devlet Hastanesi’ne, ardından Tire Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Öte yandan, yaşananlar çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, hamile kadının bebek arabasıyla pazar alanına gelişi, şemsiyelerin rüzgarla savrulması ve şemsiyenin üzerlerine düşme anı yer aldı.
İzmir’de pazar şemsiyesi hamile kadın ve çocuğunun üzerine düştü
İzmir’in Kiraz ilçesindeki semt pazarında, rüzgarın etkisiyle savrulan pazar şemsiyesi hamile bir kadın ve çocuğunun üzerine düştü. Olayda anne ve çocuk yaralandı.
Yayınlanma :
02.08.2025 13:23
Güncelleme :
02.08.2025 13:23


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: