İzmir polisinden tefecilere operasyon
İzmir polisi, tefecilere karşı düzenlediği operasyonlarda 5 şüpheliyi gözaltına alırken, yapılan aramalarda çok sayıda senet ve ruhsatsız silah ele geçirildi.
Yayınlanma :
16.12.2022 12:02
Güncelleme :
16.12.2022 12:02


K.S., A.Ç., G.T., A.İ., F.K., E.E. isimli 6 şüphelinin, Bornova ve Buca ilçelerinde bulunan ev ve işyerlerine eş zamanlı operasyon düzenlenirken, yapılan aramalarda; 27 adet doldurulmuş senet, çok sayıda borçlu ve alacaklı bilgisi bulunan not kağıdı, 2 adet ruhsatsız tabanca ve 10 adet fişek ele geçirildi.
Operasyonlarda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken 1 firari şüpheliyi yakalamak için ise çalışmaların sürdüğü ifade edildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: