İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir eve düzenlenen yasa dışı silah ticareti operasyonunda; tabancalar, av tüfekleri ve fişekler ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi tutuklandı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince; yasa dışı silah ticareti yaptığı yönünde hakkında bilgiler edinilen A.V., isimli şahsın Bayraklı ilçesindeki evine operasyon yapıldı. Evde yapılan aramalarda; 2 tabanca, 2 kurusıkı tabanca, 2 adet üzerinde namlu bulunan tabanca gövdesi, 1 tabanca sürgüsü, 2 av tüfeği, 10 şarjör ve 538 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan A.V., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
İzmir’deki yasa dışı silah ticareti operasyonunda 1 tutuklama
İzmir’in Bayraklı ilçesinde bir eve düzenlenen yasa dışı silah ticareti operasyonunda; tabancalar, av tüfekleri ve fişekler ele geçirildi.
Yayınlanma :
09.07.2024 10:54
Güncelleme :
09.07.2024 10:54


Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: