İstanbul’da günün aydınlanması ile beraber sabahın erken saatlerinde sis oluştu. Özellikle İstanbul Boğazı’nda ve şehrin yüksek kesimlerinde sisin hakim olduğu görüldü. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve İstanbul Boğazı’ndan geçen gemilerin beyaz sis içerisine gömülmesi kartpostallık görüntülere sahne oldu. Ayrıca sis nedeniyle İstanbul Boğazı’nda görüş mesafesinin de düştüğü görüldü.
İstanbul Boğazı sise gömüldü
İstanbul’da günün aydınlanmasıyla beraber sis manzarası oluştu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve İstanbul Boğazı’ndan geçen gemilerin sis içerisine gömülmesi kartpostallık görüntülere sahne oldu.
Yayınlanma :
15.11.2024 11:44
Güncelleme :
15.11.2024 11:44
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: