İsrail’den ‘aşı’ açıklaması
İsrail Sağlık Bakanlığı, Rusya’nın Covid-19 aşısının 'ciddi bir ürün' olduğuna ikna olurlarsa Moskova'yla müzakereler başlatacaklarını duyurdu.
Yayınlanma :
12.08.2020 14:47
Güncelleme :
12.08.2020 14:47


Aşıya dair İsrail Sağlık Bakanlığı’nda şimdiden değerlendirmeler yapıldığını belirten Edelstein, “Eğer bunun ciddi bir ürün olduğuna ikna olursak, müzakerelere girmeye de çalışacağız. Ama kimseyi yanıltmak istemem” ifadelerini kullandı. Edelstein, “Bakanlığın profesyonel çalışanları sürekli bu konu üzerinde çalışıyor. Aşı yarın gelmeyecek” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: