Instagram’dan evde kalanlara özel yeni özellik
Facebook’un bünyesinde bulunan popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram corona virüs döneminde kullanıcılarının işine yarayabilecek bir özelliği kullanıma sundu.
Yayınlanma :
25.03.2020 12:45
Güncelleme :
25.03.2020 12:45


15 binden fazla insanın hayatına mal olan salgın nedeniyle dünyanın dört bir yanında on milyonlarca insan evlerinden çalışıyor.Sosyal medya devi Facebook’un bünyesinde bulunan Instagram bu kullanıcılarının işine yaraması hayli muhtemel bir özelliği kullanıma sundu.TechCrunch’ta yer alan habere göre, ‘Co-watching’ isimli yeni özellik sayesinde birden fazla kişi platform üzerinden bir araya gelebiliyor.
Corona virüs araştırmalarına destek amacıyla bir güncellemeye daha imza atan Instagram’da artık kullanıcılar bağış çıkartması üstünden corona virüs çalışmalarına bağış yapılabiliyor.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: