Hayat ENGEL Tanımaz
Balçova Belediyesi’nin değişik aktivitelerine katılan özel çocuklar çok istedikleri geziye çıktı. Kapadokya ve Konya’yı gezen çocuklar gönüllerince eğlendi.
Yayınlanma :
22.01.2019 11:27
Güncelleme :
22.01.2019 11:29


İki araçla yola çıkan gurup, Konya’da tarihi ve turistik yerleri gezdikten sonra Mevlana’nın Türbesini ziyaret etti. Geceyi Konya’da geçiren gurup ertesi gün de Kapadokya’ya geçti. Kar altında ayrı bir güzelliğe bürünen Peri Bacaları’nı gezen, sabah gökyüzünde uçuşan balonları izleyen gençler gönüllerince eğlenerek farklı bir hafta sonu tatili yaşadı.
Balçova’da engelli kavramını silmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya “Onlar hayatın içine girdikçe her şeyin üstesinden gelebileceklerini daha iyi anlıyorlar. Artık hayattan bir şeyler istiyorlar, yaşamdan zevk almanın onlarında bir hakkı olduğunu biliyorlar. Bizim amacımız da buydu. Engelli ile engelsiz insanın farkının olmadığını tüm topluma anlatana kadar çalışacağız” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: