Gül ve Davutoğlu'dan 'yenibirparti' hamlesi
Dün yayına başlayan yenibirparti.org'un Twitter hesabının 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu takip ettiği, ancak iki siyasetçinin de bu hesabı engellediği ileri sürüldü.
Yayınlanma :
26.02.2019 13:37
Güncelleme :
26.02.2019 13:37


Oda TV'de yer alan habere göre, bu internet sitesine ait Twitter hesabı Gül ve Davutoğlu'nu takip etti.
Gül'e ve Davutoğlu'na yakın kaynaklar ise kurulacağı duyurulan yeni bir partiyle ilişkilerinin olmadığını belirtti.
Kaynaklar ayrıca 'Yenibirparti.org' adlı internet sitesinin Twitter hesabını da blokladıklarını (engellediklerini) ilettiğini belirtti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: