Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü’nün U14 takımında forma giyen, 2012 doğumlu yetenekli futbolcu Utku Ar, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor altyapısına transfer oldu. Genç yaşına rağmen gösterdiği üstün performans ve disiplinli çalışmasıyla dikkat çeken Utku Ar, kariyerine artık Türkiye'nin önemli kulüplerinden birinde devam edecek.
Teknik Sorumlu Özay Yücel: "Utku Ar’a Başarılar Diliyoruz"
Kulüp teknik sorumlusu Özay Yücel, transferle ilgili yaptığı açıklamada, Utku Ar'ın sadece Kemalpaşa’nın değil, Türk futbolunun da geleceği adına umut vadeden bir oyuncu olduğunu belirtti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“2016 yılında kurulan Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü, bugüne kadar Türk futboluna 50 akademi oyuncusu, 7 profesyonel futbolcu ve alt yaş gruplarına 5 milli takım oyuncusu kazandırmış bir kulüp olarak faaliyetlerine başarıyla devam etmektedir.
Kurulduğumuz günden bu yana, her zaman çocukların geleceğine odaklanan bir anlayışla çalışıyor; onları yalnızca sporcu değil, aynı zamanda ahlaklı ve disiplinli bireyler olarak da yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Son olarak, 2012 doğumlu oyuncumuz Utku Ar, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor altyapısına transfer olmuştur. Kendisine yeni yolculuğunda başarılar diliyoruz.
Bu gurur verici gelişmenin yanı sıra, birçok oyuncumuza farklı kulüplerden teklifler gelmeye devam etmektedir.
Ancak biz, gelen her teklifi kabul etmiyoruz. Önceliğimiz; çocuklarımızın mutlu olacağı ve gelişimlerine katkı sağlayacak kulüplerin tekliflerini değerlendirmektir.
Başkan Mehmet Türkmen, Genç Yeteneği Makamında Ağırladı
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, genç yetenek Utku Ar’ı makamında ağırlayarak krampon hediye etti ve başarı dileklerinde bulundu. Türkmen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü’nün U14 takımında forma giyen genç yeteneği Utku Ar’ın Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un altyapısına transfer olduğunu mutlulukla öğrendim. Genç kardeşimize kariyerinde başarılar diliyorum.”
Son olarak, Kemalpaşa 1923 Spor Kulübü Başkanı Davut Karataş ve yönetici Mefhar Kasap da genç yetenek Utku Ar’a başarılar dilediler.
Yorumlar
Kalan Karakter: