Dokuz yıldır tazminatını alamıyor
Oltu'nun Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden Mevlüt Kaya, dokuz yıl önce geçirdiği trafik kazasında yatağa mahkum oldu. Trafik kazası sonrası belden aşağısı felç olan şeker hastası Mevlüt Kaya, mahkeme kararı ile kazandığı tazminatını bir türlü alamıyor.
Yayınlanma :
23.10.2020 15:03
Güncelleme :
23.10.2020 15:03


Geçirdiği trafik kazası sonrası belden aşağısı felç olan şeker hastası Mevlüt Kaya, mahkeme kararı ile kazandığı tazminatını bir türlü alamıyor. Mağdur olduğunu belirten Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: