Doğu Anadolu'da dondurucu soğuklar etkisini sürdürüyor
Doğu Anadolu Bölgesi'nde, gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile yer yer pus hadisesinin beklendiği bildirildi.
Yayınlanma :
29.01.2020 11:47
Güncelleme :
29.01.2020 11:47


Sıcaklıkların mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar güneyli yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.
Gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Ağrı'da 18, Kars'ta 13, Ardahan'da 9, Erzurum'da 6, Iğdır'da 5, Erzincan'da ise artı 1 derece ölçüldü.
Gün içinde en yüksek sıcaklıkların Iğdır ve Erzincan'da 6, Ardahan ve Erzurum'da 2, Kars'ta sıfır, Ağrı'da sıfırın altında 6 derece olması bekleniyor.
Kayak merkezlerinde kar kalınlıkları Palandöken'de 72, Sarıkamış'ta 55 ve Ergan'da 18 santimetre ölçüldü.
Meteoroloji yetkilileri, bölge genelinde özellikle gece ve sabah saatlerinde kuvvetli buzlanma ile don beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olunmasını istedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: