DEVA İZMİR İL YÖNETİMİ, SOYER’İ ZİYARET ETTİ
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve Yönetim Kurulu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i makamında ziyaret etti. Ziyarette, İzmir için birlikte çalışma sözü verildi.
Yayınlanma :
08.12.2020 11:21
Güncelleme :
08.12.2020 11:21


DEVA Partisi’nin İzmir’deki kuruluş ve teşkilatlanma çalışmalarına hız veren İl Başkanı Seda Kaya Ösen ve Yönetim Kurulu, kentin siyasi hayatındaki varlığını her geçen gün hissettirirken, birbiri ardına yaptığı önemli ziyaretlerde de parti olarak izledikleri yol haritasını ortaya koyuyor.
DEVA İzmir İl Yönetimi’nin bu anlamdaki önemli faaliyetlerden birini İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yapılan ziyaret oluşturdu. DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Soyer’i makamında ziyaretinde öncelikle deprem felaketi dolayısıyla geçmiş olsun dileklerini iletti. DEVA Partisi’ni, İzmir İl Yönetimini ve kendilerini tanıtan Seda Kaya Ösen, “Size Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamlarını ve başarı dileklerini getirdik. Demokrasimizi güçlendirmek, Türkiye’mizi insan haklarına saygılı, adalet bilinci gelişmiş, daha huzurlu ve daha gelişmiş bir ülke yapmak üzere yola çıktık. Karşı karşıya olduğumuz sorunları aşabilmek için yeni bir vizyonla her alanda yeni stratejiler, programlar hazırlıyoruz” dedi.
Yerel yönetimler güçlendirilmeli
Ülke kaynaklarının yerinde, verimli ve etkin kullanılabilmesi, demokratik temsilin geliştirilmesi ve demokrasi kültürünün derinleştirilebilmesi için yerel yönetimlerin güçlendirilmesinin bir zorunluluk olduğuna işaret eden Seda Kaya Ösen, “Önümüzdeki süreçte İzmir için, kentimizin her anlamda gelişmesi, yerel yönetimlere katılımın güçlendirilmesi için beraber çalışmayı arzu ederiz. Bu anlamda biz de bir siyasi parti olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, DEVA İzmir İl Yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl Başkanı Ösen ve ekibine başarı dileklerini iletti. Başkan Soyer, “Demokrasinin olduğu her yerde yeni siyasi partiler demokrasi adına çok önemlidir. Sizler de burada üzerinize düşeni yapıyorsunuz. Girişiminizi ve çabalarınızı kutluyorum. Hayırlı olsun, yolunuz açık olsun” dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: