DAMAYI GENÇLERİMİZE DE SEVDİRELİM
Ödül töreninde konuşan Başkan İduğ, tüm katılımcıları kutlayarak, usta damacılardan bilgilerini gençlere aktarmalarını istedi. Başkan İduğ, “Sizlerin bu oyunu Bornovalı gençlere sevdirmeniz, onların da ulusal ve uluslararası organizasyonlarda derece alması en büyük dileğim” dedi. İduğ, Turnuva’nın önümüzdeki yıllarda da aynı şekilde devam etmesini arzu ettiğini söyledi.
EN BÜYÜK TEŞEKKÜR BAŞKAN İDUĞ’A
Ege Damacılar Derneği Başkanı Murat Keser de Turnuva’nın şölen havasında geçtiğini belirterek, “Yurtdışından ve Türkiye’nin çeşitli kentlerinden gelip bizi onurlandıran herkese, en çok da Bornova Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ’a teşekkür ediyorum” dedi.
BORNOVA’DA ÇOK İYİ AĞIRLANDIK
Lübnanlı Damacı Fadi Ümran ise Bornova’da en iyi şekilde ağırlandıklarını belirterek, önümüzdeki yıllarda kendi ülkesi ve bu turnuvada yer alan Kuveyt, Katar ve İran’ın dışında Suriye, Irak, Suudi Arabistan ve Yemen’den oyuncuların katılımı için de elinden geleni yapacağını söyledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: