Dakikalar içerisinde 5 dükkanı soyan hırsızların rahat tavırları pes dedirtti
Bursa’da, korona virüsü önlemleri kapsamında kapalı olan iş yerlerine giren 2 hırsız, 1 saatte 5 dükkanı soydu. Hırsızlar kokoreç dükkanından 2 adet sadaka kutusunu ve 2 tane 30 bin TL değerindeki motosikleti çalarak kayıplara karıştı. Cadde üzerinde başka iş yerlerine de giren aynı hırsızlar, sadaka kutularını ve para bozmak için kasada duran bir miktar paraları alarak olay yerinden uzaklaştı. Hırsızlık anları ve rahat tavırları güvenlik kameralarına yansıdı.
Yayınlanma :
19.05.2020 09:48
Güncelleme :
19.05.2020 09:48


Manzara karşısında şoka girdiklerini belirten iş yeri sahibi Hasan, “Bizim giriş çıkış saatlerimizi biliyorlar. Ramazan ayı olduğu için ortalama saat 4 gibi çıkıyoruz. Şahıslar, taksi durağının ve çevredeki iş yerlerinin kapalı olduklarını bildikleri için biz çıktıktan 5 dakika sonra gelmişler. Sokakların müsait olduğunu biliyorlar ve dakikalar içerisinde dükkanın raylı sistemli kapısı sökmüşler. Motosikletleri içeride bıraktığımız için anahtarlarının da nerede olduğunu bilen birisi ve 5 dakika sonra iki motosikletimi alıp kaçmışlar. Sokağa çıkma yasağı da olduğu için rahat hareket eden hırsızlar, ortalama 1 saatte 4-5 tane arkadaşında iş yerine girdiğini ve bunu yapanlar bu mahallenin çocuklarıdır” dedi.
Bu durumda zor anlar yaşadığını söyleyen Hasan, zaten işler kötü birde bu olay oldu yaklaşık 30 bin tl değerinde olan motosikletimi çaldılar bizi mağdur ettiler” diyerek sözlerini bitirdi.
Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: