COVID TEDAVISI GÖRENLERE BÜYÜKŞEHIR’DEN YEMEK
İzmir Büyükşehir Belediyesi, korona virüs salgınının ikinci dalgası nedeniyle yeni bir uygulamaya başladı. Büyükşehir Belediyesi evinde Covid tedavisi gören, karantinada olan ve ihtiyacı olduğunu bildiren hastalara yemek dağıtıyor.
Yayınlanma :
22.11.2020 13:23
Güncelleme :
22.11.2020 13:23


İzmir Büyükşehir Belediyesi bir yandan depremin olumsuz etkilerini en aza indirmek için çalışırken diğer yandan da korona virüs salgınının ikinci dalgası nedeniyle karantinadaki vatandaşlara yemek dağıtmaya başladı. Uygulamaya dün Bayraklı ve Bornova’da sessiz sedasız geçildi. Bu iki ilçede Covid-19 hastası 600 kişiye dün sıcak yemek dağıtıldı. Hastalar İzmir İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde tespit ediliyor. Tespit edilen hastalar arasında talepte bulunanlara İzmir Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Grand Plaza’ya ait ekipler yemek dağıtıyor. Büyükşehir ekipleri, koruyucu kıyafetleriyle sosyal mesafe ve hijyen koşullarına dikkat ederek yemekleri kapıya bırakıyor. Taleplere göre yemek dağıtımı diğer ilçelerde de sürecek.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: