''Çocuğun gazı çıkınca dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.”
Ali Atay Cihangir'de geçen kasım ayında dünyaya gelen oğlu Fikret Ali hakkındaki soruları yanıtladı.
Yayınlanma :
29.12.2019 11:26
Güncelleme :
29.12.2019 11:26


Birbirlerini görünce sarılıp hasret gideren ikili, bir süre ayaküstü sohbet etti. Bayraktar, geçen kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Atay’a bebek görmeye geleceğini söyledi, “Sorarım, ev müsaitse gelirim” dedi. Atay’ın yanıtı “Sen çık gel, sormana gerek yok” oldu.
Muhabirlerin sorularını da yanıtlayan Ali Atay, bebeklerin ilk aylarında sağlık konusunda çok hassas olduklarını belirterek “Yanına duş alıp gidiyorum” dedi. Zekeriyaköy’deki evlerinde çıkan yangın nedeniyle bir süredir eşi Hazal Kaya ve oğluyla Cihangir’de oturan Atay, “Bir süre daha buradayız. Evin tadilatı devam ediyor” diye konuştu.
Oyuncu, Hazal Kaya’nın oğlunun fotoğrafını sosyal medyada paylaşması hakkında da şöyle dedi: “Hazal’ın içinden geldi, paylaştı. Gözümüz gibi koruyoruz. Çok da göz önünde olsun istemiyoruz. Çocuğun gazı çıkınca dünyanın en mutlu insanı oluyorsun.”
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: