ÇİFTE STANDARTLI KORONAVİRÜS CEZASI
9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Sağlık Emekçileri’nin yaptığı eyleme katılan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’ya sosyal mesafe kurallarına uymadığı için koronavirüs cezası geldi.
Yayınlanma :
07.08.2020 15:12
Güncelleme :
07.08.2020 15:16


Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Sağlık Emekçilerinin ek ödemelerdeki kesintilere karşı başlattıkları eyleme katılarak sağlık emekçilerine destek veren Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’ya sosyal mesafe kurallarına uymadığı için ceza yazıldı. Yüzlerce sağlık emekçisinin haklarını alamadığı gerekçesiyle başlattıkları eyleme 26 Haziran tarihinde milletvekilleri ve sivil toplum temsilcileriyle birlikte katılan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, eyleme destek vermiş ve herhangi bir konuşma yapmadan ayrılmıştı. Aynı günün akşamında ise 9 Eylül Üniversitesi Rektör Yardımcıları, Hastane Başhekimi, bazı akademisyen ve hastane çalışanları ile AK Parti ve MHP İlçe Başkanları’nın katılımı ile Balçova Belediyesi önünde karşı bir eylem yapılmıştı. Bu eylemden birkaç gün sonra ise eyleme katılmayan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Celiloğlu ve eyleme katılıp belediye aleyhine bildiri okuyan hastane Başhekimi Semih Küçükgüçlü görevlerinden alınmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: