ÇEŞME'DE ÇIKAN YANGINDA ZARAR BELLİ OLDU
Ünlü tatil merkezi Çeşme'de, Altınkum Plajı'ndaki bir beach club işletmesine yıldırım düşmesi sonucunda çıkan yangında, 400 bin lirayı aşkın maddi zarar meydana geldi.
Yayınlanma :
30.12.2021 16:48
Güncelleme :
30.12.2021 16:48


Edinilen bilgiye göre, Altınkum Plajı'nda bulunan bir beach clup'a gece saatlerinde yıldırım düştü. Malzemelerin istiflendiği alana düşen yıldırımın meydana getirdiği yangın nedeniyle, yaklaşık 300 hasır şemsiye, 600 civarında şezlong ve 50 kadar plastik sehpa yanarak zarar gördü. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürlerken, meydana gelen maddi hasarın 400 bin liranın üzerinde olduğu öğrenildi.
Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı, yangınla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
"Altınkum Plajı'ndaki bir işletmeye yıldırım düşmesi neticesinde yangın çıktı. İşletmenin bekçisi yangına uzak bir yerde ikamet ettiğinden durumu iyi. Bölgede oturan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: