Polis merkezine götürülen Arslan’ın, ilk ifadesinde Konak ilçesine bağlı Göztepe Mahallesi’nde günübirlik evlerden tuttuğu ve burada kaldığını söylediği ileri sürüldü.Polisin durumu bildirmesi üzerine Arslan çifti, polis merkezine gelerek kızlarını aldı.
Anne Raziye Arslan, kızları Buse ile henüz konuşmadıklarını kendisini toparlaması için odasında dinlenmesine müsaade ettiklerini ve ilerleyen günlerde konu hakkında kızlarıyla konuşma yapacaklarını söyledi.
İzmir’in Bayraklı ilçesinde yaşayan Mehmet ve Raziye Arslan çiftinin 17 yaşındaki kızı Buse Arslan, 27 Kasım Çarşamba günü Bornova ilçesi Altındağ semtinde bulunan staj yaptığı iş yerinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Eve gelmeyen kızlarının durumundan endişe duyan Arslan çifti, bir süre bekledikten sonra emniyete giderek kızlarının kayıp olduğunu belirtmişti.
Yorumlar
Kalan Karakter: