Hepimizin Ortak Noktası Kemalpaşa
Konuşmasına devam eden Başkan Karakayalı ’’Ben bu topraklarda doğdum, büyüdüm ve şimdi doğup büyüdüğüm bu topraklara hizmet etmek için bu koltuktayım. Kemalpaşa hepimizin ortak noktası, sizden ricam Kemalpaşa’yı daha yaşanabilir bir ilçe yapma yolunda en alt kademesinden en üst kademesine kadar herkesin gereken öz veriyi göstermesi.
Biz Büyük Bir Aileyiz
Değerli arkadaşlar ben Kemalpaşa ve Kemalpaşa’da yaşayan 105 bin kişinin Belediye başkanıyım. Benim için insanların siyasi görüşünün, dininin, dilinin, etnik kökeninin hiç bir farkı yoktur. Her fırsatta dile getirdiğim ve benim için önemli bir nokta var. Hayatta iki tür insan vardır, İyi insan ve kötü insan sizden ricam birlikte çalışacağımız bu süre içerisinde siyasi görüşünüz ne olursa olsun iyi birer insan olmak ve Kemalpaşa’mızave kendinize yakışır şeyler yapmak için çalışan bireyler olmanızdır.
-Vatandaşların Sorunlarını Kendi Sorunlarımız Bileceğiz
Arkadaşlar unutmamamız gerek bir nokta var ki, biz maaşlarımızı vatandaşlarımızın vermiş olduğu vergilerden alıyoruz. Belediyeye gelen vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunlarımız gibi görüp tamamen hukuki kurallar çerçevesinde çözmek için canla başla çalışacağız. Unutmayınız ki sizler belediyemizin hangi kademesinde çalışırsanız çalışın belediyemizin birer yüzüsünüz yaptığınız olumlu ve olumsuz bütün hareketler belediyemize yansıtılacaktır. Benim sizlere olan inancım tamdır. Birlikte çok güzel işlere imza atacağımızdan Emin’im Kemalpaşa’mız için her şey güzel olacak” diyerek sözlerini sonlarındaki.
Konuşmaların ardından toplu sözleşmeler için imzalar atıldıktan sonra katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından toplantı sonlandırıldı.
Yorumlar
Kalan Karakter: