Kaza, dün saat 23.30 sıralarında D-100 Karayolu Beylikdüzü yönünde meydana geldi. Ambarlı yol ayrımına gelen sürücü bir anda direksiyon kontrolünü yitirerek yan yolu ayıran refüje çıkarak yön tabelasını devirdikten sonra hızla direğe çarptı. Ön tarafı metal yığınına dönen otomobilde bulunan sürücü ve yanındaki bir kişi şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu. Kaza nedeniyle bir süre trafik oluştu. Otomobil çekici ile kaldırıldı.
Avcılar’da refüje çıkan otomobil yön direğine çarptı
Avcılar’da sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirdiği otomobil D-100 ile yan yol ayrımında yön tabelasını devirdikten sonra refüje çıktı, direğe çarpıp durabildi. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmadı.
Yayınlanma :
27.01.2023 13:24
Güncelleme :
27.01.2023 13:24
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: