ASLAN’DAN “ÇAT KAPI” ZİYARET…
Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan adayı Ali Aslan, yoğun seçim çalışmalarının yanı sıra vatandaşların evini “Çat kapı” ziyaret ediyor. Aslan, ziyaret ettiği evlerde vatandaşların istek ve taleplerini dinlerken, yoğun sevgi ve ilgiyle karşılaştı.
Yayınlanma :
13.02.2019 11:03
Güncelleme :
13.02.2019 11:03


“ÇOCUKLARIMIZA DAHA İYİ BİR GELECEK İÇİN…”
Her fırsatta gönüllere girmeye çalıştıklarını söyleyen Aslan, “Bayraklılı hemşehirilerimiz ile her zaman birlikteyiz. İlçemizde birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusu içinde gönül birliği oluşturuyoruz. Onlarla sohbet edip istek ve taleplerini dinliyoruz. Özellikle çocuklarımız ne isterse onu yapacağız. Çünkü onlar bizim geleceğimiz ve Bayraklının gerçek sahipleri. Vatandaşlarımızın bize duyduğu güven bizi mutlu ediyor. Gecemi gündüzümü Bayraklı için vermeye hazırım.” Dedi.
“SİZİ BAŞKAN OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ…”
Evlerine yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını söyleyen aileler ise “Ali Aslan evimize geldiği için büyük bir mutluluk duyduk. Bayraklı’nın sorunları ile yakından ilgileniyor. Biz ona inanıyoruz. İlçemiz Ali Aslan’la birlikte yükselişe geçecektir. Biz onu başkan olarak görmek istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: