'ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ SORUN YOK'
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı yeni İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve yönetim kurulu üyeleri Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Yeni yönetime başarılar dileyen Başkan Sandal, “El ele vererek, Bayraklı’yı sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kentlerinden biri yapacağız” dedi.
Yayınlanma :
26.12.2019 09:28
Güncelleme :
26.12.2019 09:28


ALTINDAN KALKAMAYACAĞIMIZ SORUN YOK
Bayraklı’nın, İzmir’in yeni kent merkezi olduğunu vurgulayan Başkan Sandal, şöyle devam etti: “El birliğiyle Bayraklı’yı sadece İzmir’in değil, Türkiye’nin ve dünyanın sayılı kentlerinden biri yapacağız. Buna gücümüz var; enerjimiz var. Destek alacağımız meslek odaları, kitle örgütleri var. Birlikte, altından kalkamayacağımız hiçbir sorun yok. Kente karşı sorumluluğumuzu yerine getirelim. Bayraklı’da tartışma, kavga olmasın. Hep birlikte karar verelim. Kentin önünü açalım.”
YENİ BİR SAYFA AÇTIK
Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş da, çalışkan, dinamik bir kadroyla yola çıktıklarını vurgulayarak, şunları söyledi: “Bayraklı’da yepyeni bir kadroyla, yepyeni bir sayfa açtık. Biz burada partimizin başarısı için çalışacağız, belediyemizin başarısı için çalışacağız. Belediyemizin başarısı demek, partimizin burada oylarının artması demek. Bugün kol kolayız, birlikteyiz. Hedefimiz partideki kamplaşma, kutuplaşma, ayrışmayı yok etmek. Herkesin omuz omuza mücadele edeceği bir sahayı yaratmak. Bizim sizinle birlikte topluma vereceğimiz mesaj zaten bunu ortaya koyacak. Yeni bir belediye başkanı var. Örgütün başında yeni biri var. Her şey çok daha güzel olacak. Çok çalışkan dinamik, gerçekten azimli bir kadroyla yola çıktık. Burada partimiz büyüyecek, belediye başkanımız büyüyecek. Bu partimize yansıyacak.”
Ziyarete İlçe Başkanı Pınar Susmuş’un yanı sıra İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Kaygül, Mehmet Kaya, Serkan Yıldırım, Tansel Namlıses, Teoman Karaca, Zuhal Eroğlu, Zöhre Benk, Mahir Mumcu, Ozan Uludağ, Melis Kırıcı, Kadir Gören, Hülya Devrilen Akay, Volkan Yıldız, Nazire Oktar, Cemile Hangün, Ali İzzet Uğur katıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: