ALİAĞA BELEDİYESİ ÇEVRE DOSTU ÇANTA DAĞITTI
Daha yeşil ve daha temiz bir Aliağa için yüzde yüz pamuktan üretilmiş çevre dostu bez çanta kullanımını yaygınlaştırmayı hedefleyen Aliağa Belediyesi, bez çantaların dağıtımına devam ediyor.
Yayınlanma :
18.02.2019 16:00
Güncelleme :
18.02.2019 16:00


Çanta dağıtımlarına Aliağa Kapalı Pazar Yerinde başlayan Aliağa Belediyesi zabıta ekipleri, sırasıyla Yeni Mahalle Çarşamba Pazar yeri, Yeni Şakran Pazar yeri ve Helvacı Pazar Yerinde dağıtımlar gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri, pazar yerlerinde yoğun ilgiyle gerçekleşen dağıtımların ardından dağıtımlara bu kez plastik poşet çantaların sıklıkla kullanıldığı marketlerde devam etti. Aliağa Belediyesi Merkez Hizmet Binası giriş katında faaliyet gösteren Hilal Masa’dan yapılan dağıtımlarla birlikte 20 bin çanta dağıtıldı.
Çevreye önemli ölçüde zarar veren plastik poşet kullanımının azaltılması yönünde çevre dostu bez çanta dağıtımlarının devam edeceğini belirten Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürü Kürşat Bahadır Turan, Aliağalıların büyük bir duyarlılık gösterdiğini ve çanta dağıtımlarının memnuniyetle karşılandığını söyledi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: