AKDENİZ VE EGE LEZZETLERİ BİR ARADA
İş adamı Erhan Ece tarafından kurulan ve sektörde 41 yılı geride bırakan Sayfiye Ocakbaşı, Akdeniz ve Ege Bölgesi'ne özgü lezzetleri bir arada sunuyor.
Yayınlanma :
17.07.2019 14:51
Güncelleme :
17.07.2019 14:52


Profesyonel bir ekiple müşteri memnuniyet odaklı çalıştıklarını dile getiren Ece, şöyle devam etti:
"Menülerimizde ağırlıklı olarak Trakya kıvırcık kuzu etlerinden hazırladığımız et ve kebap ürünlerini müşterilerimize sunuyoruz. Tüm etlerimiz marine edilip meşe mangalından tabağınıza sunuluyor. Meze konusunda bölgenin avantajlarını da değerlendirip lokal zeytinyağlı ve meze çeşitlerini Ebru Usta'nın yorumuyla sizlere sunuyoruz. Odun fırınından enfes lahmacun, katmer ve pideler; ayrıca Antepli meşhur baklavacı İmam Çağdaş'tan gelen baklavalarla ağızlarınızı tatlandırıyoruz. Yine bölgenin sevilen lezzeti Asım Usta kokoreççi de sıcak başlangıç olarak menümüzde sizlere sunuyoruz."
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: