AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün oluru ile Kınık’a ilçe başkanı olarak atanan Cihan Tanberk’in geçtiğimiz yıl, ilçede, firmaların belirlediği düşük fiyat politikalarına karşı domates üreticileri tarafından düzenlenen eyleme katıldığı ve temsili cenaze namazında saf tuttuğu ortaya çıktı.
Cihan Tanberk’in eylem esnasında konuşma yapan TİP İlçe Başkanı Sefa Köken’in hükümeti hedef alarak yaptığı konuşmada "Bizi bu hale düşürenler utansın, Tarım Bakanı utansın" sözlerini alkışladığı görüldü.
AK Parti’ye yeni üye olduğu öğrenilen Tanberk’in başkan olarak atanması teşkilatı da karıştı. Gençlik Kolları’nda toplu istifalar yaşandığı ve yeni istifaların kapıda olduğu aktarıldı.
Tanberk'i ve atanmasını eleştirerek istifa eden partililer "Rakiplerimizle kol kola yürüyen, bizi eleştirenleri alkışlayan bu arkadaş ve onu atayanlar utanmasın da tarım bakanı mı utansın?" sözleriyle sert tepki gösterdi.

Yorumlar
Kalan Karakter: